10 Nisan 2011 Pazar

SEVGİLİ ANNE BABALAR;

Radyolardaki eğitime yönelik hazırlanan programlar çocuklarımızı eğlendirirken aynı zamanda da onların iyi bir dinleyici olmalarına olanak sağlar. Bu nedenle sizler için birkaç radyo programı önerim var;


(1)
Programın Adı      : Pembe Mavi
Programın Saati    : 10:30
Programın Günü   : Cumartesi
Progmanın Kanalı : Moral Fm


Programın İçeriği  :  Bu program çocukların dünyasına seslenen, sevimli, neşeli, renkli ve komik bir program. Programın sunucusu Fatma Beyza Tütüncüoğlu, çocuklarla çocuk olup, çocukların rengarenk dünyasının kapılarını çocuklarla birlikte aralayan bir program hazırlamakta. İçeriğinde masallar, şarkılar, bilmeceler ve eğlenceli sohbetlere yer verilen bu program her Cumartesi Moral Fm'de.


(2)
Programın Adı      : Söz Küçüğün
Programın Saati    : 10:05
Programın Günü   : Cumartesi-Pazar
Progmanın Kanalı : Trt Fm-Radyo 1

Programın İçeriği  :  Bu program her ne kadar 7-14 yaş grubu çocuklar için hazırlanmış olsa da, program içerisinde konuşulan konuların okul öncesi dönemdeki 6 yaş çocuğunun da ilgisini çekebileceğini düşünüyorum. Programı Trt Çocuk Kulübü üyeleri sunmakta ve canlı olarak yayınlandığı için, dinleyici grubundaki çocukların da programa konuk olarak katılımı sağlanmaktadır. Böylece o gün programdaki sohbete dinleyicilerde ortak edilmektedir.

(3)
Programın Adı      : Çocuk Ve Aile
Programın Saati    : 14:05
Programın Günü   : Pazartesi
Progmanın Kanalı :Moral Fm

Programın İçeriği  :  Hayatın en önemli sorumluluğu annelik ve babalıktır. Ve bazen anne babalar çocukları için en iyiyi yapmaya çalışırken bazen sorunlarla karşılaşabilmektedirler. Bu programda da sunucu Selahaddin Kocaarslan dinleyicilerden gelen soruları soruyor, Uzman Psikolog Berrin Göncü Işıkoğlu ise çözüm önerileri sunuyor.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.